O Nama

Kompanija TERMOMONT je osnovana 1991. godine u Beogradu kao jedno od prvih privatnih građevinskih preduzeća na teritoriji Republike Srbije i regiona. Vremenom je TERMOMONT sticao iskustvo u ovoj oblasti, ali i njoj srodnim delatnostima, isticao se kvalitetnom uslugom i poštovanjem zadatih rokova, okupljao oko sebe izvrsne inžinjere. Samim tim, projekti su se nizali, sticalo se poverenje klijenata ali i bogatila se lista referenci na koju smo ponosni.

Višestruka saradnja sa institucijama Republike Srbije takođe ukazuje na poverenje koje je TERMOMONT kao preduzeće svojim poslovnim rezultatima pridobio. Danas možemo da se pohvalimo velikim brojem realizovanih projekata i izgrađenih objekata kako poslovnih, stambenih tako energetskih, infrastrukturnih, sportskih, itd.

Mnoštvo ugrađenih klimatskih, ventilacionih i grejnih sistema u ovom trenutku i zahvaljujući nama pospešuje kvaliltet života velikog broja naših građana. Naša majstorska ruka dosegla je sve krajeve Srbije, a i dela regiona.

NAŠA MISIJA

Zadovoljstvo naših klijenata je naš najveći uspeh – mi im svojom stručnošću, znanjem i iskustvom garantujemo poslovnu sigurnost i najbolju uslugu. Mi smo tu da bi naši klijenti od nas dobili rešenje, bili voljni i zainteresovani da prvom prilikom i u potrazi za novim projektima i rešenjima na naša vrata ponovo pokucaju.

NAŠI CILJEVI

TERMOMONT je preduzeće koje pred sebe konstantno postavlja nove izazove u oblastima kojima se bavi i teži njihovom ostvarivanju kako u pogledu novih proizvoda na tržištu, inovativnih ideja u projektovanju i dizajnu, trendovima u građevinarstvu, tako u pružanju adekvatnih konsultantskih usluga i kreativnih rešenja svojim klijentima.

Naš cilj je da uvek stremimo novim postignućima i da postavljamo najviše moguće standarde, da na putu ka tom cilju i nadalje razvijamo svoju poziciju na tržištu, kao i svoju društvenu odgovornost u skladu sa tim.

NAŠE VREDNOSTI

Naša najjača vednost su ljudi, profesionalni koje okupljamo i gradimo tim. Ponosni smo na činjenicu da prepoznajemo kvalitetne ljude, i da u njih ulažemo, jer ljudi su snaga naše kompanije!  Timski duh je ono što pojedinca čini jakim kao delom celine. Više kvalitetnih pojedinaca – jedan tim je ono što TERMOMONT može sa ponosom da ponudi. Mi se poštujemo, sarađujemo, podstičemo i hrabrimo jedni druge u osvajanju tržišta i poverenja naših klijenata.

Strateško planiranje i delovanje je ključno ukoliko želite uspeh, a TERMOMONT to svakako želi i strateški planira i ostvaruje sve svoje ciljeve.  Integritet jer smo pouzdani, iskreni i korektni, a posvećenost jer svaki naš klijent zavređuje svu našu pažnju i uvek je prvi i jedini na listi naših prioriteta.