Na tržištu nekretnina u Srbiji trenutno se beleži stalni porast cena, a u Beogradu su cene porasle za skoro 15% u odnosu na prethodnu godinu. Kupovina nekretnine je jedna od najvažnijih finansijskih odluka koje ćete ikada doneti, posebno kada je reč o prvom ulaganju. Bez obzira da li ste u potrazi za objektom gde planirate da se uselite lično, ili pak investirate na ovaj način, izbor prave nekretnine uvek je izazovan. Osim toga, tržište nekretnina je dinamično i nepredvidivo, sto iziskuje redovno informisanje u svakom smislu.

Međutim, pronalaženje savršene nekretnine postaje sve teže, jer se očekivanja kupaca povećavaju baš kao i cena kvadrata. Potrebno je pronaći ne samo dobru lokaciju, već i pouzdane investitore, kvalitetnu gradnju, uređeno okruženje i dodatne sadržaje koji utiču na krajnji iznos i napore koje pojedinac ili porodica treba uložiti. Stoga, kupovina nekretnine zahteva pažljivo planiranje, temeljnu analizu tržišta i pametno investiranje novca, kako biste bili sigurni da dobijate maksimalnu moguću vrednost za novac kojim ulažete u budućnost.

Zemun odiše tradicijom i istorijom, ali istovremeno pruža i moderan način života. Kompanija TERMOMONT sa ponosom predstavlja izgradnju arhitektonski impresivnog stambenog prostora, estetski atraktivnog, i funkcionalno superiornog rezidencijalnog kompleksa u ulici Cara Dušana, u srcu Zemuna. Ovo je definitivno prilika za sve one koji tragaju za savremenim, vrhunski projektovanim dizajniranim prostorima, udobnim i sigurnim domom u ovom mirnom delu grada.

Ono od čega treba krenuti kada ulažete u nekretninu u novogradnji jeste pouzdan investitor, koji poštuje rokove i koristi najkvalitetnije materijale kako biste se uselili u stan vrhunskog kvaliteta. Osim što kompleks Cara Dušana Residence pruža sigurnost i dugotrajnost, omogućava i savremen način života sa svim funkcionalnim i vizuelnim sadržajima koje trend moderne gradnje i življenja nalaže.  Novi stambeni kompleks u Zemunu upravo nudi sve ovo, uz dodatni osećaj topline i udobnosti koji se dobija životom u ovom istorijskom delu grada.

Ovaj kompleks je idealan za sve one koji priželjkuju dom u mirnom i bezbednom okruženju, ali i da uživaju u svim pogodnostima koje pruža gradski život. Pored toga, ono što posebno izdavaja kompleks Cara Dušana Residence jeste izgradnja komercijalnog dela sa ciljem da stanarima olakša funkcionisanje.

U okviru kompleksa nalazi se i deo sa komercijalnim sadržajima, što je pogodno za porodice sa decom, jer će imati sve što im je potrebno na jednom mestu – od prehrambenih prodavnica do kafića i mesta za druženje. Blizina škole, parka i sportskih terena čini ovaj kompleks idealnim izborom za sve koji žele da život učine komfornijim, a logistiku pojednostavljenom. Velika prednost ovog impresivnog projekta kompanije TERMOMONT  jeste dostupnost funkcionalnih garažnih mesta. Kvalitet gradnje i savremeni dizajn obezbediće komforan i siguran životni prostor za celu porodicu i Vaše ljubimce. 

U blizini kompleksa se nalaze i dom zdravlja, pijaca, tržni centri, pozorište i slično, čime se  zadovoljavaju sve potrebe svakodnevnog života različitih profila i generacija. Kula Gardoš, jedna od najznačajnijih znamenitosti u ovom delu grada, nalazi se na svega 10 minuta laganom šetnjom, što pruža posebnu čar čitavoj priči.

Tim koji je radio na projektu Cara Dušana Residence plasirao je fokus na dizajniranje savremenog i sofisticiranog formata, uz korišćenje opreme, detalja i materijalizacije koji prostore za svakodnevni boravak čine udobnim, toplim i funkcionalnim. 

Prednosti kompleksa Cara Dušana Residence:

Visoko kvalitetna gradnja

Život u savremenom kompleksu znači da ćete živeti u stanu koji je izgrađen po najvišim standardima kvaliteta gradnje. To znači da ćete živeti u stanu koji ima dobru izolaciju, energetski efikasnu klimatizaciju, kvalitetnu opremu i slično. To će vam omogućiti da uživate u komfornom i ugodnom domu iz svojih snova.

Sigurnost: 

Savremeni kompleksi stanova obično imaju obezbeđenje 24 sata dnevno, što vam daje osećaj sigurnosti i mira. Takođe, korišćenje sigurnosnih sistema, poput kamera, ključeva sa čipom i sl. čini ovaj kompleks sigurnim za stanare.

Lokacija: 

Život u mirnom delu grada, nadomak tvrđave Gardoš, može vam pružiti blizinu kulturnih i istorijskih spomenika, reka, parkova i šetališta, kao i blizinu javnog prevoza i odličnu povezanost sa svim delovima grada. 

Pogodnost i praktičnost:

 Živeti u kompleksu koji ima i komercijalni deo znači da vam je sve što vam je potrebno na dohvat ruke. Na primer, možete otići do prodavnice, restorana ili teretane bez napuštanja kompleksa. To vam štedi vreme i čini svakodnevni život mnogo praktičnijim.

Pogled i prirodna svetlost:

U decenijama kada se akcenat plasira na materijalno, pri čemu katkad zapostavljamo lični odmor i predah od svakodnevice, Zemun obećava predivan pogled na okolinu, uključujući parkove, reke ili grad. Stanovi su dizajnirani tako da maksimiziraju količinu prirodne svetlosti u Vašem domu, što pomaže da održavate dobro raspoloženje i akumulirate dovoljno dobre energije tokom dana.

Ukoliko tražite idealan stan za svoju porodicu ili želite da investirate kroz ulaganje, novi stambeni kompleks u Zemunu Cara Dušana Residence  je definitivno adresa.

Generalni izvođač kompleksa je kompanija sa iskustvom od preko 30 godina.  TERMOMONT – Mi gradimo Vaše snove. .

Cara Dušana Residence nudi sve što kupac želi, bez obzira na životni stil, godine ili broj ljudi u domaćinstvu. Stambene jedinice različitih struktura i kvadratura, dizajnirani su za različite profile potencijalnih klijenata. Kompanija TERMOMONT radila je veoma posvećeno na ovom projektu, kako bi iskoristili sve pogodnosti fenomenalne lokacije, pružajući koncept življenja kojim se spajaju moderne strukture, bogata istorija i zelene površine.